Editorial Base

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y su experiencia de usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración y obtener más información aquí.

Acepto
OPUS DEI OPUS DEI

OPUS DEI

Una Iglesia en el corazón de la Iglesia

Bénédicte i Patrice des Mazery

Descripción de la obra

Els seus detractors l’anomenen la Santa Màfia i fins i tot la Maçoneria Blanca. I en El codi Da Vinci es presenta l’Opus Dei com una organització maquiavèl·lica que no dubta a matar per protegir els secrets més ben amagats del Vaticà. Però, què és exactament? Com a periodistes, volíem descobrir la veritable cara de l'Obra de Déu, aquesta institució de l'Església catòlica el fundador de la qual, l'aragonès Josemaría Escrivá de Balaguer, va ser canonitzat l’any 2002. Tot i la negativa dels seus responsables a obrir-nos les portes, vam investigar durant dos anys i vam poder obtenir nombrosos testimonis d’antics membres a París, Espanya i Anglaterra. En el curs de la nostra immersió en la història, la doctrina i l'estructura d'aquesta organització tancada sobre si mateixa, hem pogut comprovar que la influència que exerceix en els seus membres és preocupant i que persegueix la recerca efectiva del poder; això la porta a mantenir relacions estretes amb diferents entitats que tenen poder de decisió, com ara universitats i empreses. Avui, enfortit per la santificació del seu fundador, l’Opus Dei s'organitza i progressa com un moviment poderós i secret dins el cor mateix de l'Església catòlica. El seu objectiu és clar: fer triomfar l'Occident cristià. Per tots els mitjans?

Características técnicas de la obra
TítuloOPUS DEI
SubtítuloUna Iglesia en el corazón de la Iglesia
AutorBénédicte i Patrice des Mazery
ColecciónBase Hispánica
Número4
Formato15,5 x 23,5cm. 320 pàgines
ISBN978-84-85031-56-6
Dep.LegalB-01.784-2006
Autor

Bénédicte des Mazery és periodista i escriptora.
Patrice des Mazery és periodista i reporter de Canal Plus.

Compra on-line

Precio: 19,80 €

Comprar
Comparte
Otros libros que le pueden interesar
  • HISTORIA DE ESPAÑA EN EL SIGLO XX
  • Historia del mundo en el siglo XX
  • COCA COLA
  • Temas de historia oculta II
  • Esperando a Mr. Big
  • Cómo armar y desarmar un relato
  • El sueño de Hitler. Una pesadilla para la humanidad
  • J. F. Kennedy y la alta sociedad española
  • Temas de historia oculta
  • La degeneración de la URSS y la Guerra Civil española
EDITORIAL BASE    c/ Breda nº 7. Barcelona 08029    Teléfono: 93.321.02.02   Fax: 93.410.39.78    info@editorialbase.com   Aviso legal   Política de cookies